Gå til AutoDin.dk
   

Marked & Annoncer -» Auktioner & Marked

Erhvervspladsen

Erhvervspladsen

Erhvervspladsen.dk er en online markedsplads, hvor der lægges stor vægt på gennemskuelighed og pris på alle annoncer.
Erhvervspladsen.dk er en pendant til de andre markedspladser på Internettet som bl.a. personbilmarkeder, privatmarkeder, bådmarkeder og lign.
Erhvervspladsen.dk er udelukkende med erhvervsudstyr for øje og med krav om, at der offentliggøres pris på alle annoncer, af alle annoncører.
På Erhvervspladsen.dk er der både virksomheder og private annoncører, men her annonceres kun erhvervs/maskinudstyr, som det fremgår af vores annoncekategorier.
Det har gennem de sidste 15 år været svært for de købs-interesserede, at finde lige det erhvervsudstyr, der har været behov for hos den enkelte virksomhed.
Nu er det muligt for alle at benytte sig af denne service, enten ved at gennemgå siderne for at se om noget skulle være til salg til den rigtige pris, eller ved selv at oprette sig som annoncør med egne annoncer. Markedspladsen benyttes hovedsageligt af materielindustrien - Entreprenører, Anlægsgartnere, Håndværkere, Vognmænd, Landmænd, Industrivirksomheder og samtidig af de offentlige institutioner som Amter, Kommuner, Skoler og div. institutioner.

Søgeord: Brugt, nyt, leje, lastbil, varebil, varevogn, trailer, kærre, trækker, lift

Tilføjet d. 10-12-2008 00:06:56
Kategori: Marked & Annoncer » Auktioner & Marked
URL: http://www.erhvervspladsen.dk
RSS Feed: Live Feed
Ret Link: Giv os besked om ændringer


Link kommentarer:

Kommentar af: Martin Bernhard, d.12-02-2009, kl.19:22
Det er rart der endelig er en markedsplads med specialudstyr til erhvervet, hvor der skal være pris på alle annoncer. der er ikke noget mere ondsvagt end at finde noget man gerne vil købe til brug i sin virksomhed og så er der ikke en pris på varen.

Skriv en kommentar omkring websiden: Erhvervspladsen

Dit Navn:
Validering: 10 + 7 =
Kommentar:Relaterede links:

Hot-class.com - Gratis annoncemarked


Danmarks største GRATIS annoncemarked med køb, salg og bytte for private.
Find din nye brugte cykel og alt andet mellem himmel og jord her! ma

Hot-class.com - Gratis annoncemarked

Brugte entreprenørmaskiner


MinuteMachine er en international markedsplads for brugte tunge udstyr. Mere end 18,000 for salg annoncer for gravemaskiner, hjul og dump lastbiler over hele ve

Brugte entreprenørmaskiner

AutoUncle


AutoUncle er en ny intelligent søgemaskine for brugte biler til salg. Søgemaskinen samler markedet og vurderer automatisk prisen på hver bil salg. Her er det og

AutoUncle

Mascus


Mascus er den førende internationale markedsplads for køb og salg af brugte maskiner, udstyr og transportmateriel specialiseret indenfor områ

Mascus

 

Copyright © 2003-2017 AutoDin.dk.